Over Rob

Ik ben Rob Koelink, geboren 1964, wonend in Amersfoort

Werk Historie

 • 4 jaar Koninklijke Marine, 3 jaar gevaren op de Hr. Ms. Bankert
 • 15 jaar Nederlandse Veiligheid Dienst (NVD), 7 jaar op Hoog Catharijne in Utrecht
 • 15 jaar Openbaar Vervoer (GVU/Qbuzz) bus en tram in Utrecht
 • 10 jaar Trainingsacteur voor Politie, Defensie en Boa opleiders

Mijn Ervaring

Al meer dan 30 jaar ga ik tijdens mijn werk om met agressief gedrag. Ik gebruik deze kennis als ik medewerkers train in het omgaan met agressie.

 • Op Hoog Catharijne verrichtte ik dagelijks aanhoudingen (met verzet). Mijn communicatieve vaardigheid was mijn enige wapen. “learning on the job”.
 • In het openbaar vervoer werkte ik als manager en BOA-OV. De calamiteitendienst was onderdeel van mijn functie. In deze periode heb ik het opvang- en nazorg netwerk opgezet en mijn directe collega’s getraind.
 • Naast manager werkte ik als trainingsacteur voor de politie om agenten in opleiding te trainen, rechercheurs te helpen met verhoor technieken, militairen voor uitzending voor te bereiden en boa’s  examen klaar te stomen.
 • Ik volgde de “leergang tot trainer” om het vak van trainer eigen te maken. Mijn eerste training gaf ik voor mijn collega’s in het openbaar vervoer: “opvang en nazorg na een traumatische ervaring“.

Mijn eigen bedrijf

Ik startte “bewust door inzicht” in 2018. Al mijn ervaring heeft mij bewust gemaakt hoe menselijk gedrag ontstaat. Ik verdiepte mij in de conditionering van mensen en leerde dat dit van grote invloed is op hoe wij denken. Onze gedachten voeden onze emoties en dat uit zich in ons gedrag.

Deze kennis stelt mij in staat om mensen inzicht te bieden tijdens coaching. Door de focus op onszelf te richten kunnen we ongewenst gedrag ombuigen in gewenst en effectief gedrag.

Het is mijn passie om mensen bewust te maken, dat zij alle tools zelf in handen hebben om hun volledig potentieel te bereiken. Ik ben dankbaar dat ik dit in de rol van trainings-acteur die traint en coacht mag doen.

Mijn klanten zeggen geregeld:

Het mooie aan werken met jou Rob is dat jij mijn medewerkers traint, je leert ze in een training gedrag veranderen door rollenspelen en verzorgt 1 op 1 coaching. Je bent een alles in 1 pakket” .

Accepteer de verandering en laat los wat is geweest“.

Opleidingen en Diploma’s

 • EHBO en Lotus ( Improvement)
 • Leergang tot trainer (post HBO Boertiengroep)
 • Psychologie (NHA)
 • LEAD (management opleiding – van Houten)
 • Revi 1 + 2 (verkeersinspecteur, allfacoaching.nl)
 • BOA-OV (Buitengewoon Opsporingsambtenaar – Openbaar Vervoer, Nivoo)
 • RTGB – (geweldsbevoegdheid)
 • VCA 1 en 2 (Basis veiligheid en veiligheid voor leidinggevenden)
 • Basisen Vakdiploma beveiliging
 • Mavo + Havo

Opdrachtgevers 

Geïnteresseerd?

neem dan CONTACT op of bel 06-25433946

Rating: 3.7/5. From 15 votes.
Please wait...