Relatie stuk

What the fuck…..mijn relatie is stuk

Het was geen date, het was werk gerelateerd. We werkten 3 dagen samen en er ontstond iets. Dat ongrijpbare wat liefde zo interessant maakt. Zo geweldig en doodeng tegelijk. Ik leef net als de dag ervoor en toch gaan mijn gedachten maar over 1 onderwerp ….. jou. Verliefd.

Enthousiasme

Ik ben enthousiast, soms in de overtreffende trap. Dat kan niet iedereen aan, ik heb er zelf al moeite mee, logisch dat ik mensen daar mee kan afschrikken. Enthousiast is mijn kwaliteit als ik werk. Het trekt mensen over de streep. Het haalt jou uit jouw comfort zone, waardoor je gaat vertellen en ervaren wat je nooit eerder deed. In een relatie kan dat overweldigend overkomen.

Beleving

Voor mij is langzaam iets opbouwen haast onmogelijk. Intensiteit brengt mij in een staat van zijn waar ik niet meer uit kan ontsnappen. Ik leef, ik word geleefd, ik overleef en verlies mijzelf beetje bij beetje. Het begin van het einde.

Zelfreflectie

Het is over. Kort, krachtig, intens, liefdevol, passioneel, leerzaam, gevoelig, indrukwekkend, pijnlijk, emotioneel en heftig. Alles passeert in korte tijd de revue. Het raakt mij. Ik moet op adem komen. Verwerken wat er is gebeurt. Mijn rol hierin herkennen. Wat heeft mij dit gebracht.

Liefde

Ik houd mij nooit bezig met negativiteit, ik kan daar niets mee. Positief en liefdevol kijk ik naar jou en koester de mooie momenten, de liefde die ik voelde en mocht delen. Het is goed. We hadden elkaar nodig, het heeft ons samen iets gebracht. Vaak is dat nog niet direct duidelijk. Ik weet weer waar ik sta in een relatie, wat het met mij doet. Wil ik dat nog wel? Ja absoluut, want het is de meest intense manier van voelen dat ik leef.

Relaties

Elke vorm van relatie brengt mij iets. Liefde, werk, vriendschap, familie, buren, wandel, korte of lange relaties ze hebben allemaal het volgende gemeen:

• Ze duren zolang wij elkaar iets kunnen bieden
• Het heeft altijd een reden
• We hebben elkaar nodig
• Het heeft zo moeten zijn
• Ze maken indruk
• Ze helpen mij verder

Dankbaar

Ik ben dankbaar dat ik relaties mag ervaren, dat ik de verbinding mag voelen, diep mag gaan, mag leren en ontdekken, kan sparren, lief hebben, mag houden van de ander, mens mag zijn, fouten mag maken, serieus en grappig kan zijn, mag geven en ontvangen.

Voor jou

Relaties helpen mij met mijzelf. Ze zijn mijn spiegel en laten mij haarfijn zien waar ik nog mag helen. Lieve relatie, dank je voor wie je bent en wat je voor mij betekent.

Wat betekent een relatie voor jou? Voor een reactie of CONTACT

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.